Werkgevers

 
Agrana Flex BV heeft al meerdere jaren ervaring en contacten met flexwerkers waar u als bedrijf naar op zoek bent. Wij proberen zoveel mogelijk continuïteit te bieden en kijken altijd naar doorgroei mogelijkheden en ontwikkelingskansen binnen bedrijven. Wij kennen onze flexwerkers en we kunnen dan ook zo snel mogelijk schakelen of het nu voor tijdelijke werk of voor vaste aanstelling is, wij doen ons uiterste best om de juiste mensen bij het juiste bedrijf te passen. 
 

Is dat wat uw bedrijf zoekt dan bent u bij Agrana Flex aan het juiste adres.

Wij zoeken flexwerkers voor onze klanten binnen de agrarische branche, logistiek, techniek en in de productie, flexwerkers die  elke dag met plezier naar hun werk gaan en wij willen continuïteit bieden aan onze klanten en samen investeren in opleidingsmogelijkheden voor de flexwerkers en voor jullie gezamenlijke toekomst.

Wij werken zoveel mogelijk digitaal zodat uw bedrijf geen overbodige tijd besteed aan gesprekken en formulieren, zo houden we de lijntjes kort en werken we snel en gemakkelijk.

Wij willen graag onze uiterste best doen met het zoeken naar flexwerkers die passen in uw bedrijf. 

Lijkt het u leuk om met ons aan de slag te gaan, neem dan gerust contact met ons op, dit kan via e-mail info@agranaflex.eu of direct door te bellen met

Anna Osinska 06-41373130

of

Kasia Glowacka 06-41014355

Graag tot ziens.